Vlada Divljan poručio: Nisam životno ugrožen, osećam se vrlo dobro

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Divljan poručio: Nisam životno ugrožen, osećam se vrlo dobro

Poznati muzičar Vlada Divljan nalazi se u bolnici u Beču na medicisnkim ispitivanjima, ali njegov život nije ugrožen, potvrdio je za “Blic” Dejan Đurović, Divljanov tast.

Đurović nam se javio dok se nalazio na granici Austrije i Mađarske i on nam je rekao da je poznati muzičar van životne opsanosti.

- Bio sam kod Vlade u bolnici i on je dobro. Lekari ispituju njegovo zdravstveno stanje, ali Vlada je svakako van životne opasnosti - bio je kratak Đurović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je bio u društvu sina Vlade Divljana.

Nešto ranije sajt N1 je preneo vest pozivajući se na hrvatski T portal da  “nekadašnji frontmen benda “Idoli” i istaknuti muzičar jugoslovenskog novog talasa Vlada Divljan (56) trenutno prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u životu. Naime, on se već godinama bori s teškom bolešću koja se poslednjih meseci pogoršala.

“Vest o teškom zdravstvenom stanju i njegovoj borbi za život rastužila je mnoge njegove prijatelje u muzičkim krugovima, posebno dugogodišnjeg bliskog prijatelja Maksa Juričića”, objavio je Tportal.

“Vladi sada nije ni do čega. Trenutno je u bolnici u Beču u vrlo lošem stanju i iskreno se nadam da će se izboriti za život. Već dugo se bori s tim. Još nakon našeg zajedničkog koncerta u zagrebačkoj Tvornici pre dve godine išao je direktno na operaciju”, rekao je za T portal Maks Juričić, zagrebački roker i dobar prijatelj Vlade Divljana.

Međutim nekoliko sati nakon što su brojni regionalni mediji preneli vest o zdravstvenom stanju Vlade Divljanina, muzičar se sam oglasio:

 "Najpre želim da se zahvalim svim medijima koji se brinu za moje zdravstveno stanje. Trenutno sam na infektivnom odeljenju čuvene bečke bolnice AKH zbog problema izazvanih preležanim zapaljenjem trbušne maramice. Osećam se vrlo dobro i daleko sam od bilo kakve "životne ugroženosti" i "borbe za život", kako je to moj drug Maks Juričić pomalo preterano zabrinuto izjavio. Istina je da mi je pre dve godine dijagnostifikovan tumor na slepom crevu koji je početkom prošle godine uspešno operisan i poslat u "mirovinu". Inače, uskoro mi izlazi novi singl "Neposlušna građanka" koji sam snimio sa grupom beogradskih muzičara, kao i album snimljen uživo sa zagrebačkim Ljetno Kino Big Bendom, da iskoristim prostor za besplatnu reklamu. Više o svom zdravstenom stanju objaviću uskoro, u vidu feljtona, pošto vidim da je interesovanje veliko," napisao je Vlada u saopštenjuza medije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.