Viktor Viktorija otvara sezonu Pozorišta na Terazijama

Izvor: Studio B, 02.Okt.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Viktor Viktorija" otvara sezonu Pozorišta na Terazijama

Izvođenjem mjuzikla „Viktor Viktorija", Pozorište na Terazijama 3. oktobra otvara novu sezonu u kojoj će obeležiti 65 godina od osnivanja.

U tom muzičkom teatru nadaju se da će raznim pogodnostima i specijalnim popustima za studente i penzionere, kao i za zaposlene, privući više posetilaca.

Popust za penzionere i studente iznosi 50% za sve predstave osim Cigani lete u nebo, Zona Zamfirova i Viktor Viktorija, za koje se ostvaruje popust od 30%.

Dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je na biletarnici pokazati indeks (za studente), dok penzioneri popust mogu da ostvare uz penzioni ček, legitimacija za Bus Plus, izvod iz banke...

Takođe u oktobru, u okviru obeležavanja jubileja, 65. godina Pozorišta na Terazijama, čak tri predstave su na popustu od 50%: Grk Zorba, Dva mirisa ruže, Ženidba i udadba.

Za svaku kupljenu ulaznicu tokom oktobra na poklon publika dobija vaučer McDonaldsa.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.