Stranac finansira hit premijeru u Pozorištu na Terazijama

Izvor: Beta, 02.Okt.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranac finansira hit premijeru u Pozorištu na Terazijama

BEOGRAD, 2. oktobra 2014. (Beta) - Pozorište na Terazijama otvoriće novu, 65. sezonu u petak, 5. oktobra, predstavom "Viktor, Viktorija", a krajem godine ili početkom 2015. imaće premijeru hit mjuzikla koji finansira strani koproducent.

Direktor Pozorišta na Terazijama Aleksandar Djaja izjavio je u četvrtak na konferenciji za novinare da će u novoj sezoni premijerno biti izveden jedan od najpoznatijih svetskih mjuzikla, ali nije želeo da otkrije o kojem je naslovu reč.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<
"Taj mjuzikl napravio je bum na scenama svetskih teatara i premijera u Pozorištu na Terazijama bila bi ujedno i prvo izvodjenje u ovom delu Evrope", rekao je Djaja.

Prema njegovim rečima, strani koproducent, koji u potpunosti treba da finansira novu predstavu, zahtevao je da naslov ne bude otkriven sve dok ne bude potpisan ugovor.

Djaja je rekao da će povodom proslave jubilarne, 65. godišnjice osnivanja Pozorišta na Terazijama biti dodeljene godišnje nagrade glumcima i zaposlenima u toj kući, a publiku očekuju novi popusti za kupovinu ulaznica.

Za početak sezone za predstave "Grk Zorba", "Dva mirisa ruže" i "Ženidba i udadba" publika će moći da kupi dve ulaznice po ceni jedne, dok će penzioneri i studenti imati popust od 30 do 50 odsto za sav repertoar, rekao je Djaja.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počinje 65. sezona Pozorišta na Terazijama

Izvor: B92, 02.Okt.2014

Pozorište na Terazijama otvoriće novu 65. sezonu od osnivanja u petak 3. oktobra, predstavom "Viktor, Viktorija", a krajem godine ili početkom 2015. imaće premijeru hit mjuzikla koji finansira strani koproducent...Direktor Pozorišta na Terazijama Aleksandar Đaja izjavio je danas na konferenciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.