Izvor: Arte, 24.Apr.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnost u nama

U sredu, 26. aprila od 10 časova u Izbi (Železnička 4) otvara se izložba pod nazivom ‘‘Umetnost u nama’’. Ovom prilikom biće izloženi radovi učenika iz dnevnog boravka škole "Milan Petrović’’.

Dnevni boravak je organizaciona jedinica škole za osnovno i srednje obrazovanje ,,Milan Petrović" u Novom Sadu, koja obezbeđuje podršku i brine o potrebama osoba sa smetnjama u razvoju, osoba sa invaliditetom koje su intelektualno i višestruko ometene. U Dnevnom boravku >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << sprovode se različite radno-okupacione aktivnosti u okviru sledećih radionica: kulinarska, grnčarska, kreativna, voskarska, krojačka, tkačka i radionica za izradu proizvoda od pruća.

Korisnici Dnevnog boravka su u saradnji i uz podršku Nezavisne umetničke asocijacije Izba pripremili izložbu pod nazivom "Umetnost u nama."

Nastavak na Arte...






Povezane vesti

Izložba učenika iz škole "Milan Petrović"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2017

U sredu, 26. aprila od 10 časova u Izbi (Železnička 4) biće otvorena izložba pod nazivom "Umetnost u nama''. Ovom prilikom biće izloženi radovi učenika iz dnevnog boravka škole "Milan Petrović"...Dnevni boravak je organizaciona jedinica škole za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.