Trajbal Dens u Novom Sadu i Beogradu 5. i 7. septembra

Izvor: Beta, 27.Avg.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajbal Dens u Novom Sadu i Beogradu 5. i 7. septembra

BEOGRAD , 27. avgusta 2014. (Beta) - Izraelski sastav "Trajbal Dens" (Tribal dance) koji kombinuje drevne plemenske instrumente sa modernim zvucima, nastupiće u nedelju 7. septembra u 19.00 sati u Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu, najavila je u sredu ambasada Izraela u Beogradu.

Uz moderan elektronski ritam sa ženskim vokalom, bend koristi tradicionalne muzičke instrumente djembe, didžeridu i druge, navedeno je u najavi.

Izraelski kompozitor, producent i bubnjar Amir Jakobi >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << osnovao je "Trajbal Dens" inspirisan putovanjem u Afriku, gde je prisustvovao plemenskim ceremonijama koje odlikuje živ ples i ritam bubnjeva.

Pre Beograda, "Trajbal Dens" nastupiće u Novom Sadu na Festivalu uličnih svirača 5. septembra od 23.45 časova u Katoličkoj porti.

Foto: Facebook.com/tribaldanceamirya/photos

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Izraelski "Trajbal Dens" 7. septembra na Kalemegdanu

Izvor: Blic, 27.Avg.2014

Muzički sastav iz Izraela "Trajbal Dens",“ koji kombinuju drevne, plemenske instrumente sa modernim zvucima, predstaviće se beogradskoj publici u nedelju, 7. septembra, od 19 sati u Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu...Ulaz na koncert koji Ambasada Izraela organizuje u saradnji sa "Beogradskom tvrđavom“...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.