Romantična komedija Tuđe slađe u bioskopima od 12.maja (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 11.Maj.2011, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantična komedija "Tuđe slađe" u bioskopima od 12.maja (FOTO, VIDEO)

Romantična komedija “Tuđe slađe” (Something Borrowed) od 12. maja biće na redovnom bioskopskom repertoaru.

Rejčel (Džinifer Gudvin) je talentovani advokat u vrhunskoj njujorškoj advokatskoj firmi, odana prijateljica i na nesreću, još uvek sama, a na to je neprestano podseća njena najbolja prijateljica Darsi (Kejt Hadson).

Nova romantična komedija Dženifer Aniston! (VIDEO)

Ali, posle jednog pića više na žurci, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << povodom svog tridesetog rođendana, uvek dobra devojka Rejčel neočekivano završava u krevetu sa momkom, u kog je zaljubljena još od studija prava, Deksom (Kolin Eglsfild).

Pogledajte trejler ovog simpatičnog filma:

Međutim, Deks je slučajno i Darsin verenik. Kada se dugogodišnje prijateljstvo između Rejčel i Darsi sudari sa pravom ljubavi, to dovodi do neočekivanih komplikacija i potencijalno eksplozivnog romantičnog raspleta.

Za to vreme, Itan (Džon Krasinski), koji je stalno bio Rejčelin sagovornik i povremena savest, krije sopstvenu tajnu, a Markus (Stiv Haui), okoreli ženskaroš, ne može da drži ruke podalje od bilo koje devojke u blizini.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tuđe slađe" stiže u bioskope

Izvor: B92, 11.Maj.2011

Romantična komedija „Tuđe slađe" od 12. maja biće na redovnom bioskopskom repertoaru, u beogradskim bioskopima Tuckwood i Kolosej i u novosadskoj Areni, a tim povodom distributerska kuća „Tuck" organizuje nagradnu igru za sve parove...Rejčel (Dženifer Gudvin) je talentovana advokatica,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.