Rekonstrukcija Muzeja savremene umetnosti ide po planu

Izvor: Beta, 31.Jan.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija Muzeja savremene umetnosti ide po planu

BEOGRAD, 31. januara 2015. (Beta) - Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac rekao je u subotu da radovi na rekonstrukciji Muzeja savremene umetnosti u Beogradu teku po planu i da bi rekonstrukcija trebalo da bude završena na vreme.

"Ostalo je da se završi još 10 odsto krova, raspisani su tenderi za unutrašnje radove, tako da smo i dalje u ritmu koji smo planirali" kazao je Tasovac.

On je najavio da bi rekonstrukcija trebalo da bude završena do 20. oktobra 2015. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tasovac obišao predstavnika Srbije za Veneciju

Izvor: B92, 31.Jan.2015

Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac obišao je danas sa delegacijom promotera kulture i mecena atelje umetnika Ivana Grubanova...Grubanov je kazao da je jedan deo rada završen, odnosno da je napravljena konstrukcija poda paviljona. On je pojasnio da je njegova namera da kiselinama pretopi boje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.