Rasprodati nastupi Ðorđa Balaševića na Paliću

Izvor: Akter, 21.Avg.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodati nastupi Ðorđa Balaševića na Paliću

Autorsko veče Ðorđa Balaševića, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, biće održano sutra i subotu, 22. i 23. avgusta, na Letnjoj pozornici na Paliću sa početkom u 21 čas

Organizatori su saopštili da je kapacitet Letnje pozornice popunjen za obe večeri i da dodatnih ulaznica neće biti u prodaji pred nastup.

Autentična forma autorske večeri Ðorđa Balaševića, kako je najavljeno, predstavljaće "jedinstven muzičko-scenski nastup" i predstavljanje knjige >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << "Kalendar mog detinjstva".

Posetiocima će ulaz Letnje pozornice biti otvoren obe večeri od 19.30 časova.

Organizatori posebno naglašavaju da, u skladu sa zaštitom autorskih prava i potrebe da se program realizuje u kamernom, intimnom ambijentu, nije dozvoljeno audio-vizuelno snimanje i fotografisanje nastupa profesionalnom opremom, mobilnim telefonima i drugim uređajima.

U slučaju nepoštovanja tih normi posetiocu, kako je najavljeno, neće biti omogućeno praćenje programa.

U odnosu na vremenske prilike, vlasnici karata će najmanje dva sata pre zakazanih nastupa na sajtovima imati zvaničnu informaciju o eventualnom odlaganju nastupa ukoliko bude vremenskih nepogoda.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autorsko veče Balaševića na Paliću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2014, 08:23

Autorsko veče Đorđa Balaševića, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, biće održano danas i sutra, na Letnjoj pozornici na Paliću sa početkom u 21 čas...Organizatori su saopštili da je kapacitet Letnje pozornice popunjen za obe večeri i da dodatnih ulaznica neće biti u prodaji pred nastup...Autentična...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.