Autorsko veče Balaševića na Paliću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2014, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autorsko veče Balaševića na Paliću

Autorsko veče Đorđa Balaševića, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, biće održano danas i sutra, na Letnjoj pozornici na Paliću sa početkom u 21 čas.

Organizatori su saopštili da je kapacitet Letnje pozornice popunjen za obe večeri i da dodatnih ulaznica neće biti u prodaji pred nastup.

Autentična forma autorske večeri Đorđa Balaševića, kako je najavljeno, predstavljaće "jedinstven muzičko-scenski nastup" i predstavljanje knjige "Kalendar mog detinjstva".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
 U odnosu na vremenske prilike, vlasnici karata će najmanje dva sata pre zakazanih nastupa na sajtovima imati zvaničnu informaciju o eventualnom odlaganju nastupa ukoliko bude vremenskih nepogoda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.