RHCP: Stiže 18 novih singlova

Izvor: B92, 19.Jun.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHCP: Stiže 18 novih singlova

Bend Red Hot Chili Peppers potvrdio je da će u narednih šest meseci objaviti ukupno 18 novih singlova, prenosi New Musical Express.

Bend je još ranije najavio da će za pola godine objaviti 18 novih pesama ali sve do skoro nije bilo poznato kada će započeti ovaj muzički poduhvat.

Pesme su snimljene za vreme rada na njihovom albumu iz 2011. godine "I'm With You" i biće objavljivane kao duple A strane sedmoinčnih singlova od polovine avgusta.

Prve će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti objavljene "Strange Man' i "Long Progression" 11. avgusta, dok će se pesme "Magpies" i "Victorian Machinery" naći u prodaji od 11. septembra.

Džoš Klinghofer, novi gitarista grupe je tim povodom rekao: "Neke pesme sasvim dobro funkcionišu jedne pored drugih, dok nekima treba posvetiiti malo više pažnje i zahtevaju poseban tretman. Na ovim pločama će se naći parovi koji savršeno idu jedni sa drugima, vredi na njih obratiti pažnju".

Red Hot Chili Peppers se ove sedmice vraćaju u Englesku i Irsku kako bi nastupiili na tri velika koncerta na otvorenom, 23, 24 i 26. juna.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Pepersi” izdaju 18 novih pesama (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2012

Američki rok sastav objaviće numere koje se nisu našle na prethodnom albumu “I'm With You”. Pesme će biti puštene u prodaju u vidu duplih singlova, i to od 14. avgusta

Nastavak na Telegraf.rs...

"Pepersi" izdaju 18 novih singlova

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jun.2012, 03:11

Umesto novog albuma, slavni bend će da u narednih šest meseci izda čak 18 novih singlova..Pesme su snimljene prošle godine tokom rada na poslednjem albumu "I'm With You", a po dve pesme će u kontinuitetu da biti objavljivane na vinilu, baš kao nekada.Prvi vinil sa singlovima "Strange Man" i "Long...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.