PRVI PUT U ISTORIJI Poznati glumac snima i UŽIVO emituje film! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT U ISTORIJI Poznati glumac snima i UŽIVO emituje film! (VIDEO)

Jedinstven događaj!

Vudi Harelson sprema se da izvede jedinstven događaj: da snimi film koji će uživo biti emitovan u bioskopima.

On će u četvrtak (19.1) počev od 2h ujutru na londonskoj pozornici snimati ostvarenje koje potpisuje kao reditelj, scenarista i glumac, a koje će biti emitovano u 550 bioskopa širom SAD u petak u 9 h (po losanđeleskom vremenu).

"NIJE O TODORIĆU": Premijera hrvatskog filma "GAZDA" u četvrtak u Domu Omladine Beograda! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Film "Lost in London" delimično je zasnovan na jednoj ludoj noći punoj neverovatnih događaja u kojoj Harelson pokušava da stigne do kuće i svoje porodice. Usput će naletati na kraljevsku porodicu, stare prijatelje i čuvare zakona. U filmu igraju i Oven Vilson i muzičar Vili Nelson.

Harelson je izjavio za "Collider" izjavio da je povod za film incident koji mu se desio negde oko 2000.

- Bilo je to veoma neprijatno iskustvo i ne znam zašto sam kasnije rekao sebi, "Ovo bi mogla da bude komedija" . Reč je o vrlo ličnoj priči, toliko ličnoj da mislim da niko pri zdravom razumu ne bi to ispričao javno. Ali, ja nisam pri zdravom razumu a i mislim da u celom procesu ima nečeg katarzičnog i hteo sam da to izbacim iz sebe.

Harelson dodaje da je hteo da spoji ljubav prema filmu i prema pozorištu. Sve će snimati samo jednom kamerom. On je svestan rizika koji čitav poduhvat nosi, ali nema nameru da odustane.

- Osećam se kao da hodam po žici, bez sigurnosne mreže. Uprkos tome što mi ne da da spavam, činjenica da sve može da se pretvori  u katastrofu istovremeno mi pumpa adrenalin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.