PROMOCIJA BIOGRAFIJE BRANKA MILJKOVIĆA “VATRA I CVET”

Izvor: kult-URA.com, 21.Apr.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOCIJA BIOGRAFIJE BRANKA MILJKOVIĆA “VATRA I CVET”

Romansirana biografija Branka Miljkovića “Vatra i cvet” autorke Ivane Hadži – Popović biće predstavljena u sredu, 22. aprila. Promocija će biti održana u Velikoj sali Regionalnog centra za profesionalni razvoj u obrazovanju, sa početkom u 19h.
Na promociji će učestvovati: autorka Ivana Hadži – Popović, urednik izdanja Petar Arbutina i urednica Književnog programa u Niškom kulturnom centru Stana Dinić Skočajić. Odlomke iz romana čitaće Biljana Ćirić, doktorand književnosti.
Svaki posetilac dobiće književni časopis na poklon.
Izdavač “Vatre i cveta” je Medijska knjižara krug 2014.
O knjizi su rekli:
Veoma dobar roman, konzistentan od početka do kraja,...

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promocija romana o tri velika pesnika

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2015

Knjiga “Vatra i cvet” autorke Ivane Hadži-Popović, fikcija o Branku Miljkoviću, Sergeju Jesenjinu i Vladimiru Majakovskom, biće predstavljena u sredu 22. aprila, čime će početi “Dani Branka Miljkovića”...Promocija će biti održana u velikoj sali niškog Regionalnog centra za obrazovanje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.