Izvor: SEEcult.org, 16.Jul.2013, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opsesivne aktivnosti

Izložba “Opsesija”, koju je priredio Nemanja Knežević, istražuje bavljenje fotografijom kao opsesivnom aktivnošću, ali i kao procesom spoznaje sveta i sebe samih, a biće otvorena 19. jula u Galeriji Artget Kulturnog ventra Beograda. Uz Nemanju Kneževića, na izložbi učestvuju i Milica Balubdžić, Aleksandra Perović Mihajlović, Bogdan Radenković i Marija Strajnić.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Izložba fotografija "Opsesija" u galeriji "Artget"

Izvor: Press, 16.Jul.2013

Izložba, koju je priredio Nemanja Knežević, istražuje bavljenje fotografijom kao opsesivnom aktivnošću, ali i kao procesom spoznaje sveta i sebe samih, stoji u najavi KCB-a... Pored Kneževića, svoje radove predstaviće i Milica Balubdžić, Aleksandra Perović Mihajlović, Bogdan Radenković,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.