Novi spot Boba Dilana u stilu noar filma

Izvor: B92, 03.Mar.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot Boba Dilana u stilu noar filma

Bob Dilan je snimio crno-beli spot za pesmu „The Night We Called it a Day“ u stilu noar filma.

Noć, zadimljeni bar, ljubavni trougao, izdaja, ubistvo - gotovo sve ono što karakteriše film noar iz pedesetih godina prošlog veka, prisutno je u spotu Boba Dilana za pesmu „The Night We Called it a Day“. Pored Dilana, u spotu se pojavljuju glumci Robert Davi i Trejsi Filips. Režiser je Neš Edgerton, koji je zadužen za režiju nekoliko poslednjih Dilanovih spotova.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Pesma „The Night We Called it a Day“ doživela je najveću slavu u izvođenju Frenka Sinatre, a pored njega, pevali su je Čet Bejker, Doris Dej i mnogi drugi.

Dilanova verzija se našla na njegovom ovogodišnjem albumu „Shadows in the Night“ na kom obrađuje hitove Frenka Sinatre.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOB DYLAN OBJAVIO NOVI SPOT “THE NIGHT WE CALLED IT A DAY”

Izvor: Muzika.co, 04.Mar.2015, 08:47

Bob Dylan objavio veoma interesantan  novi spot urađen u maniru mračnih kriminalističkih filmova iz sredine prošlog veka.. Radi se o pesmi sa njegovog najnovijeg albima “Shadows in the Night” na kom obrađuje hitove Frenka Sinatre, a novi spot je urađen u crno beloj tehnici u maniru holivudskih...

Nastavak na Muzika.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.