Jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca savet traži od muškarca? Evo od kojeg i šta

Izvor: B92, 29.Avg.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca savet traži od muškarca? Evo od kojeg i šta

On je jedan od najseksipilnijih glumaca u Srbiji i za njim se mnogo žena na ulici okreće. Ali, on ipak traži komentar od svog kolege Andrije Miloševića za svoju golišavu fotografiju.

Aleksandar Radojičić neretko pokazuje svoje telo na društvenim mrežama. Ovoga puta nije imao ideju šta bi mogao da stavi u opis slike pa je potražio pomoć prijatelja - Andrije Miloševića.

I dobio ga je!

"Niko lepše autobus ne čeka od tebe", napisao je Andrija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svom stilu.

Aleksandru se opis očigledno dopao pa mu je i odgovorio:

"Kratko, poetično, britko..."

Nešto ranije Aleksandar je podelio još jednu fotografiju sa odmora. Zalazak Sunca, on zamišljeno gleda u daljinu dok komentar glasi:

"Jedino ovako mogu da pocrnim".

Na to je Andrija imao zanimljivu opasku:

"Koja romantika. Usamljeni bilder na gleda u more i misli na proteine, kalorije i sagorevače masti. Ko zna, možda i napiše pesmu...Ko zna..."

Zanimljive konverzacije imaju glumci na društvenim mrežama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.