Čotrićeva knjiga anegdota o Draškoviću

Izvor: Glas javnosti, 03.Jun.2012, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čotrićeva knjiga anegdota o Draškoviću

BEOGRAD - Knjiga anegdota o lideru Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuku Draškoviću pod naslovom "Vukova azbuka", objavljena je u izdanju izdavačkog preduzeća "Aurora" i Republičke asocijacije za negovanje tekovina Ravnogorskog pokreta.

Na oko 200 stranica naveden je veliki broj anegdotskih događaja i izjava Vuka Draškovića koje je tokom dve decenije zapisao i priredio književnik Aleksandar Čotrić. Predstavljene su anegdote iz Draškovićevog porodičnog života, razgovora sa stranačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << saradnicima i predstavnicima drugih stranaka, intervjua domaćim i stranim medijima, izjave o Miloševiću, o Kosovu, misli o hrišćanstvu, navodi se u saopštenju izdavača. Knjiga daje uvid u manje poznatu stranu Draškovićeve ličnosti, uključujući i govore na zatvorenim sednicama, privatne razgovore sa prijateljima, zgode i nezgode u kojima su akteri i najznačajnije ličnosti političkog, javnog i umetničkog života Srbije i sveta.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Knjiga anegdota o Vuku Draškoviću

Izvor: Akter, 03.Jun.2012

Iz štampe je izašla knjiga anegdota o predsedniku SPO-a i piscu Vuku Draškoviću pod naslovom "Vukova azbuka", koju je priredio književnik Aleksandar Čotrić

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.