Anđelina Džoli uslikana u šopingu u ne tako reprezentativnom izdanju (FOTO)

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli uslikana u šopingu u ne tako reprezentativnom izdanju (FOTO)

Nakon razvoda poznata glumica Anđelina Džoli gotovo da se ne pojavljuje u javnosti. Ipak, ona je uslikana u šopingu sa svojim detetom.

O razvodu poznatog holivudskog para priča se duže od tri meseca. Međutim, Anđelina Džoli i Bred Pit ne prestaju da daju povoda medijima da se o njima iznova piše. Iako smo imali priliku da Breda vidimo podmlađenog, Anđelina se uporno krije od kamera.

Jedan fan ipak je uspeo krišom da je uslika dok je bila u šopingu sa biološkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ćerkom dok su kupovale kameru. Anđa je bila obučena u crno, sa pokupljenom kosom u rep i naočarima za sunce. Jedino što može da se primeti jeste da je veoma mršava.

Interesantno je da je istog dana kada je primećena bio rođendan njenom bivšem mužu Bredu Pitu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SADA NEMA NI 35 KILOGRAMA: Bleda i ispijena Anđelina Džoli ponovo PRESTRAVILA fanove! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016

Nove fotografije poznate glumice šokirale su svet...Iako je izbegavala da se pojavljuje u javnosti nakon što je objavila da se razvodi od Breda Pita, Anđelina Džoli fotografisana je u jednom tržnom centru...Naime, glumica je je u Los Anđelesu obavljala prazničnu kupovinu sa biološkom ćerkom,Vivijen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.