SADA NEMA NI 35 KILOGRAMA: Bleda i ispijena Anđelina Džoli ponovo PRESTRAVILA fanove! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA NEMA NI 35 KILOGRAMA: Bleda i ispijena Anđelina Džoli ponovo PRESTRAVILA fanove! (FOTO)

Nove fotografije poznate glumice šokirale su svet.

Iako je izbegavala da se pojavljuje u javnosti nakon što je objavila da se razvodi od Breda Pita, Anđelina Džoli fotografisana je u jednom tržnom centru.

Naime, glumica je je u Los Anđelesu obavljala prazničnu kupovinu sa biološkom ćerkom,Vivijen Maršelin, a fotografije su izazvale lavinu komentara u javnosti.

A photo posted by Brad Pitt + >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Angelina Jolie (@brangelinanews) on Dec 19, 2016 at 3:33pm PST

Glumica je, kao i uvek, bila obučena u crno, sa kosom skupljenom u rep i naočarima za sunce.

Čini se da je stres oko borbe za starateljstvo nad šestoro dece uzeo maha, pa je Anđelina dodatno smršala. Sada se priča da glumica nema ni 35 kilograma!

Bivši supružnici ne prestaju sa svađama, pa je tako Bred nedavno pobesneo kada mu je bivša supruga dozvolila da provede samo 4 sata sa mališanima na Božić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.