Izvor: SEEcult.org, 24.Feb.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

56 godina Prihvatilišta za decu, problemi stari

Prihvatilište za decu u Beogradu proslaviće 25. februara u Kolarčevoj zadužbini 56 godina postojanja, a rođendan ponovo dočekuje suočeno sa problemom nedostatka kapaciteta za sve mališane kojima je potrebna pomoć. Obećanje o novom prostoru za tu ustanovu, koja je u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu Beograda, prvi put je dato 2009. godine, a ponovljeno je i 2013. Nadležni, međutim, još nisu uspeli da pronađu slobodan objekat i plac za preseljenje Prihvatilišta i obezbjenje humanih uslova za decu.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

56 godina Prihvatilišta za decu - problemi stari

Izvor: B92, 25.Feb.2014, 10:28

Prihvatilište za decu u Beogradu proslaviće danas u 13h u Kolarčevoj zadužbini 56 godina postojanja, a rođendan ponovo dočekuje suočeno sa problemom nedostatka kapaciteta za sve mališane kojima je potrebna pomoć...Obećanje o novom prostoru za tu ustanovu, koja je u nadležnosti Sekretarijata...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.