VUČIĆ: U Prištini 17. februara demonstracije najveće do sada

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: U Prištini 17. februara demonstracije najveće do sada

BEOGRAD - Srpski premijer Aleksandar Vučić izrazio je danas nadu da će na Kosovu biti očuvana politička stabilnost, jer je to važno za sprovođenje sporazuma koji su u Briselu postigli Beograd i Priština.

Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije nakon razgovora sa američkim senatorom Bobom Krokerom, on je rekao i da će u Prištini 17. februara biti "održane velike demonstracije, možda i najveće do sada na Kosovu".

"Ja se ne radujem problemima koje imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Prištini", rekao je premijer i dodao da se zbog toga i ne ispunjavaju dogovori s Beogradom, među kojima je i sporazum o Zajednici srpskih opština. Vučić je kazao da Srbija dosledno ispunjava sve svoje obaveze i da se nada da će to učiniti i prištinske vlasti.

Premijer Srbije je ocenio da će u narednom periodu biti teško održati stabilnost u regionu, ali je istakao da je ona preko potrebna svim balkanskim državama.

Autor: Beta,Foto: Tanjug Srđan Ilić
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić - Koker:Stabilnost na Balkanu najbitnija za ekonomski oporavak

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2016

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić zahvalio je danas američkom senatoru Bonu Korkeru na zalaganju za očuvanje stabilnosti na Balkanu, koja je najvažnija za ekonomski opravak i bolji život građana, i izrazio zabrinutost za situaciju u Prištini, koja, pored ostalog, koči primenu briselskih sporazuma..Vučić...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.