(VIDEO) LUDILO U MITROVICI: Fudbaleri i funkcioneri Trepče hteli da linčuju sudiju!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LUDILO U MITROVICI: Fudbaleri i funkcioneri Trepče hteli da linčuju sudiju!

MITROVICA - Utakmica 24. kola Superlige Kosova između ekipa Trepča Mitrovica i Trepča 89 prekinut je u 70. minutu, pošto je napadnut sudija Bajram Gaši.

Utakmica je igrana u južnom delu Kosovske Mitrovice. Gaši je u 70. minutu pokazao crveni karton igraču Trepče Bujaru Idrizinu, a onda je nastao haos na terenu. Igrači Trepče su napali sudiju, a onda je na teren uleteo i jedan funkcioner ovog kluba kojije udario arbitra.

Gaši je odlučio da prekine utakmicu, a teren je napustio u pratnji policije. Trepča 89 je pre prekida vodila 1:0.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VIDEO: Ovo je slika i prilika fudbala u tzv. Kosovskoj ligi

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2015

Ludilo u južnom delu Kosovske Mitrovice! Utakmica u takozvanoj ligi Kosova između gradskih rivala Trepče i Trepče 89 prekinuta je u 70. minutu zbog napada na sudiju Bajrama Gašija...Pošto je fudbaler Trepče Bujaru Idrizinu dobio žuti karton počeo je da vređe arbitra, koji se latio za drugi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.