Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

Jedan od mogućih kandidata za kosovskog premijera Ramuš Haradinaj tvrdi da je obezbedio većinu od 61 poslanika za formiranje vlade.

U blizini sela Veliki Radinci, kod Sremske Mitrovice, srušila se sportska letelica, a u padu je poginuo pilot, saznaje Tanjug iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << policije.

Više o ovoj tragediji pročitajte OVDE.

Nju Bransvik (New Brunswick) pokrajina u Kanadi nudi ubrzani program za stručne emigrante, a ponuda između ostalog obuhvata vozače kamiona! Plata koju mogu da dobiju je oko 61.000 dolara godišnje.

Posle kiše uvek dođe sunce, ali sa njim i zmije. Kiša koja je preksinoć padala, a koja se i večeras očekuje u Srbiji, mogu da pokrenu zmije, koje su već u velikom broju izmilele.

Više o ovoj informaciji možete da pogledate OVDE.

Voditelj Ivan Ivanović je u svojoj popularnoj emisiji ”Veče sa Ivanom Ivanovićem” ugostio reprezentativca Srbije u košarci Bogdana Bogdanovića, a tom prilikom pričali su o brojnim zanimljivim temama.

Srpska vaterpolo reprezentacija plasirala se u još jedno finale Svetske lige, takmičenja koje je u poslednjih 12 godina osvajala čak deset puta!

Više o utakmici možete da pročitate OVDE.

Srpski kompozitor, tekstopisac i producent od prošlog Cecinog albuma ne radi sa pevačicom, a sada je otkrio i šta je razlog-

Više o ovoj vesti možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2017, 22:23

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:..Došao je kao kolega, otišao je kao brat. Nije bio samo kolega. Jer, kolege dolaze i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.