U Beogradu skup poslanika Srbije i Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2015, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu skup poslanika Srbije i Kosova

Skup pod nazivom "Skupštine Kosova i Srbije i normalizacija odnosa" biće održan danas u Beogradu u organizaciji nevladine organizacije Savet za inkluzivno upravljanje (Council for Inclusive Governance).

Juče je iz Prištine 14 poslanika Skupštine Kosova doputovalo u Beograd kako bi učestvovalo na skupu u beogradskom Aero klubu.

U Beograd su doputovali predstavnici svih poslaničkih grupa u Skupštini Kosova, a na skupu će učestvovati i predstavnici parlamentarnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << grupa u srpskom parlamentu.

Konferencija će biti održana u dva dela - u prvom će se razgovarati o ulozi skupština Kosova i Srbije u ostvarivanju sporazuma dve strane.

Drugi deo konferencije razmotriće ulogu parlamenata u efikasnoj kontroli vlada.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.