Srpska lista i stranka Slovaci napred čestitali izbor vlade

Izvor: RTS, 12.Avg.2016, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista i stranka "Slovaci napred" čestitali izbor vlade

Stranka "Slovaci napred" čestitala je premijeru Aleksandru Vučiću na izboru uz poruku da mu daje punu podršku u sporovođenju reformi i programu Vlade Republike Srbije. I Srpska lista čestitala je Aleksandru Vučiću na formiranju nove vlade u uverenju da će ona, sa njim na čelu, nastaviti politiku očuvanja i odbrane srpskih nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji, povratak i opstanak raseljenih i jačanje ekonomskih prilika za Srbe preko osnivanja Zajednice srpskih opština. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Uvereni su, kažu da će premijer sa novim kabinetom nastaviti politiku evrointegracija, ekonomskog razvoja, promocije i očuvanja mira u regionu.
Premijer Vučić je, ističu, dokazao da je najiskreniji borac za naš narod koji živi na Kosovu i Metohiji i jedini sa jasnom vizijom o uspešnoj odbrani srpskih nacionalnih interesa.
Poručuju da je će premijer u Srpskoj listi uvek imati iskrenog prijatelja i saborca u borbi za očuvanje Srba u našoj južnoj pokrajini, naše kulturne baštine, imovine i prirodnih bogatstava.
U saopštenju stranke "Slovaci napred" ističe se da ta stranka podržava "najvažniji cilj koji je Vlada Srbije zacrtala a to je snažna ekonomska i pravna država", sa naglašenom podrškom evropskom putu i otvaranja svih poglavlja, regionalnoj stabilnosti, jačanju pozicije Srbije na međunarodnom planu, modernizaciji države, racionalizaciju javnog sektora i borbu protiv korupcije.
"Stranka 'Slovaci napred', kao i Slovaci u Srbiji su spremni da aktivno pripomognu i učestvuju u stvaranju evropske moderne Srbije. Zajednički nam je cilj bolji standard i prosperitet svih građana", navedi se u saopštenju sa porukom da "premijer može da računa na punu podršku i prijateljstvo Slovaka u Srbiji".
"Posvećenost radu i energija koju poseduje premijer Aleksandar Vučić zaslužuje najvežu pohvalu za jednog državnika. Premijeru Aleksandru Vučiću želimo da istraje u reformama i promenama i izgradi modernu Srbiju kakvu je zamislio", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stranka Slovaci napred:Podrška Vučiću i programu vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2016

Stranka "Slovaci napred" čestitala je danas premijeru Aleksandru Vučiću na izboru uz poruku da mu daje punu podršku u sprovođenju reformi i programu Vlade Republike Srbije...U saopštenju se ističe da ta stranka podržava "najvažniji cilj koji je Vlada Srbije zacrtala a to je snažna ekonomska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.