SMEJURIJA: Kosovo hoće da igra kvalifikacije, ali ima ozbiljan problem… (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEJURIJA: Kosovo hoće da igra kvalifikacije, ali ima ozbiljan problem… (FOTO)

Fudbalski savez nepriznate države Kosovo bio je uporan i na kraju dobio priliku da igra kvalifikacije za SP, ali sada ima ozbiljne probleme.

Naime, selekotr Kosova je za prvi meč kvalifikacija za Finskom objavio dva spiska. Na prvom je 15 igrača, koji imaju sve potrebne papire, na drugom ih je još desetorica koji bi do meča prvog kola trebalo da ih dobiju od FIFA:
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << KOSOVO U KVALIFIKACIJAMA ZA SP: Sa “prijateljima” u grupi I
Objavljeno je da svi igrači koji žele da promene dres i obuku kosovski, za to imaju rok do 4. septembra.
SAD IM LUPAJU ‘PACKE’: Kosovo može u kvalifkacije, ali ne može da igra u Mitrovici i Prištini
Kosovo je u grupi sa Hrvatskom, Turskom, Ukrajinom, Islandom i Finskom,  

The post SMEJURIJA: Kosovo hoće da igra kvalifikacije, ali ima ozbiljan problem… (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Džaka okrivio FIFA što ne igra za "Kosovo" (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 09:59

Vezni fudbaler Arsenala Granit Džaka neće menjati dres sa nacionalnim grbom, a razloge zbog kojih neće zaigrati za takozvanu državu Kosovo obrazložio je u otvorenom pismu...Fudbalska reprezentacija takozvane države Kosovo narednog ponedeljka igra prvu takmičarsku utakmicu u kvalifikacijama za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.