Predsednica Kosova sutra u Zagrebu

Izvor: Blic, 05.Jun.2012, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednica Kosova sutra u Zagrebu

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga, koja boravi u poseti Zagrebu, sastaće se sutra sa hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem, a zatim i sa predsednikom Sabora Borisom Špremom i premijerom Zoranom Milanovićem.

Jahjagova boravi u Zagrebu na Josipovićev poziv, a teme razgovora su jačanje diplomatskih i ekonomskih odnosa, u okviru nastojanja kosovskih predstavnika da Hrvatska više ulaže u Kosovo.

U delegaciji Kosova su i zamenik premijera i ministar pravde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hajredin Kući, ministar ekonomskog razvoja Besim Bekaj i ministarka evropskih

integracija Vljora Čitaku, saopšteno je iz Josipovićevog kabineta.

Jahjagova se u Hrvatskoj sastala sa pripadnicima albanske manjine u Istri i u Zagrebu.

Povezane vesti: Guverner Hrvatske narodne banke napušta mesto Zagreb: SDP izabrao novo rukovodstvo Patrijarh Irinej dolazi u Zagreb Josipović: Saradnja, ako Nikolić poštuje evropska načela Bramerc: Nema otvorenih pitanja između Hrvatske i tužilaštva
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zagreb: Jahjaga se sastala sa Josipovićem!

Izvor: Lajk.ba, 06.Jun.2012, 13:35

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga, koja boravi u poseti Zagrebu, sastala se danas s hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem:

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.