Petočlana porodica iz Leposavića se udavila kad su im kola sletela s puta

Izvor: Blic, 11.Apr.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petočlana porodica iz Leposavića se udavila kad su im kola sletela s puta

Gojko Vučinić (46), njegova supruga Dragica (40), snaja Snežana i dvoje maloletne dece poginuli su jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić u mestu Savina stena kod Srbovca u opštini Leposavić na severu Kosova. Uništen auto u kom je poginula porodica iz Leposavića

Kako "Blic" saznje, porodica Vučinić je živela u selu Vuča, u opštini Leposavić.

Nesreća se dogodila jutros oko10 sati kada je automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "folksvagen polo" u krivini izleteo sa puta i sleteo u reku Ibar. Na istom mestu se nedavno dogodila nesreća, kada su dvojica marokanskih vojnika, od kojih je jedan poginuo, sleteli sa puta u Ibar.

Lekari su odmah izašli na mesto nesreće i zatekli tri odrasle i dvoje maloletne dece bez znakova života. Porodica je prebačena u Zdrvastveni centar u Kosovskoj Mitrovici radi pokušaja reanimacije”, ali je ubrzo konstatovana smrt.

Prema rečima direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milana Ivanovića, porodica je najverovatnije preminula od posledica davljenja.

“Istraga o uzrocima nesreće je u toku.

VIDEO > Mesto nesreće kod Zvečana:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petočlana porodica stradala kod Zvečana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2014

Pet članova jedne porodica, među kojima dvoje dece, iz sela Vuče, kod Leposavića, poginuli su jutros u saobraćajnoj nesreći u mestu Savina Stena u opštini Zvečan, saopštila je policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.