Obračun kosovskih Albanaca u Beču: Jedna osoba poginula

Izvor: NaDlanu.com, 25.Maj.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun kosovskih Albanaca u Beču: Jedna osoba poginula

Svađa u tramvaju između kosovskih Albanaca u Beču prerasla je u obračun vatrenim oružjem, u kojem je jedna osoba poginula a dve teško povređene, od kojih je jedna 19-ogodišnja slučajna prolaznica.

Svedoci tvrde da je pucnjavi koja se dogodila sinoć prethodila žestoka svađa u tramvaju, a da kada su se otvorila vrata tramvaja na stanici i dva brata, kako prenose mediji, rođena u Prištini, pokušala da izađu pripadnik suparničke ekipe je izvadio pištolj i zapucao. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<

Jedan od metaka pogodio je devojku koja je slučajno prolazila blizu stanice.

Jedan kosovski Albanac (28), koga je više metaka pogodilo u grudni koš, umro je tokom hirurške intervencije.

Njegov 25-ogodišnji brat, koji je takođe pogođen u grudni koš, nalazi se u kritičnom stanju.

Devojka, koju je pogodio "zalutali" metak u butinu, operisana je i nije u životnoj opasnosti, saopštila je policija.

Tokom pucnjave razbijeno je jedno staklo na tramvaju i jedno na stanici.

"Dvojica mušakaraca su, odmah po pucnjaci, pobegli, pešice sa mesta događaja", ističe policija u saopštenju, koja je pokrenula potragu za njima.

Na mestu zločina pronađeno je pet metaka kalibra devet milimetara, navodi policija i dodaje da je tramvaj imao video nadzor i da se taj materijal analizira.

Nadlanu / izvor: blic
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.