Nevena Božović: Najjači adut mi je to što sam žensko

Izvor: Svet, 22.Sep.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevena Božović: Najjači adut mi je to što sam žensko

Talentovana mlada pevačica Nevena Božović nenametljivo, ali vrlo zrelo, krči put ka uspehu u muzičkoj industriji, u kojoj ima jaku konkurenciju, sa kojom se isključivo obračunava kvalitetom i maksimalnim zalaganjem. Dvadesetogodišnja studentkinja Muzičke akademije u Beogradu u glavni grad došla je iz Kosovske Mitrovce, gde i danas žive njeni roditelji Ružica i Zoran.
Život sa dve godine starijom sestrom Jelenom, studentkinjom master studija Arhitektonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << fakulteta u Beogradu, donosi mnoge nepredvidive situacije, a poneka svađa brzo se okonča primirjem, posle čega složne sestre Božović jedna drugoj nastavljaju da poveravaju tajne. Koliko je vezana za sestru govori i to što je osnovnu školu upisala sa pet godina, kako bi sve vreme bila sa njom. Intimni život ne želi da otkriva javnosti i trudiće se da tako i ostane.
Odajete utisak stidljive devojke. Da li je to zaista tako?
- U početku jesam povučena, dok nekoga ne upoznam i ne steknem poverenje, ali kasnije se stvari menjaju. To najbolje znaju ljudi koji me dobro poznaju.
Poželite li nekada da ste direktniji i nametljiviji?
- Iskren i otresit svakako uvek treba biti, ali nametljiv ne. Ja nisam takva i ne želim da privlačim pažnju bez razloga. Jednostavno mi ne bi bilo prijatno.
Šta smatrate najjačim adutom u odnosu na suprotni pol?
- Jedini i najjači adut mi je to što sam žensko.
Ceo intervju pročitajte OVDE
Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.