NAJEŽIĆETE SE: Devojčica iz sveg glasa peva o KOSOVU na školskom odmoru! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJEŽIĆETE SE: Devojčica iz sveg glasa peva o KOSOVU na školskom odmoru! (VIDEO)

“Bog Ti pomogao i sve ti srećno bilo, naša Srpkinjo” - samo je jedan od komentara na izvođenje mlade devojke

Srednjoškolka koja za vreme školskog odmora peva numeru “Sini jarko sunce sa Kosova” oduševila je Srbiju, a video koji je objavljen za kratko vreme pogledalo je na desetine hiljada ljudi.

Pozitivni komentari na njeno izvođenje broje se u desetinama. Oni koji su pogledali snimak oduševljeni su devojčinim glasom i lepotom, kao i emocijom sa kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izvela ovu numeru.

- “Svaka čast, branićemo naše sprsko Kosovo daće Bog! Sestro srpska”, “Bog Ti pomogao i sve ti srećno bilo, naša Srpkinjo”, “Božanstven glas imaš lepotice. Živa i zdrava bila”, ” Ja plakao dok sam slušao pesmu” - neki su od komentara na račun devojke sa anđeoskim glasom.

Pogledajte video:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.