Makedonska policija pronašla deo oružja iz karaule Gošince

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonska policija pronašla deo oružja iz karaule Gošince

Makedonska policija pronašla je danas na severu zemlje deo oružja koje je grupa od 40 maskiranih i naoružanih osoba sa oznakama UČK (makedonski OVK) odnela iz karaule u selu Gošince, u blizinini granice sa Kosovom.

Portparol MUP-a Ivo Koteski potvrdio je da je nekoliko pištolja i pušaka pronađeno u objektima u selu Malina Mahala u blizini granice.

Prema njegovim rečima, za napad na karaulu u Gošincu makedonski MUP poseduje određena saznanja, ali za sada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osumnjičenih. MUP je više detalja o današnjoj akciji policije najavio za sutra.

U ponedeljak je grupa od 40 maskiranih i naoružanih osoba sa oznakama UČK na nekoliko sati zaposela karaulu u selu Gošince na severu zemlje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jankulovska: Pronađen veći deo oružja iz karaule

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Apr.2015, 17:16

Makedonska policija pronašla je na severu Makedonije veći deo oružja koji je 21. aprila grupa naoružanih ljudi u uniformama sa oznakama OVK odnela iz policijske karaule kod sela Gošince, izjavila je danas ministarka unutrašnjih..poslova Makedonije Gordana Jankulovska...Kako prenose makedonski...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.