Izvor: Blic, 24.Jan.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOGU DA DOBIJEM ČAŠU VODE? Hit detalji urnebesnog TV duela posle kojeg je Miša Vacić DOBIO OTKAZ

Slučajno ili ne, tek ekstremni desničar Miša Vacić je dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije posle jutrošnjeg urnebesnog gostovanja na TV N1 kod novinarke Minje Miletić.

Deo jutarnjeg programa sa Mišom Vacićem i Minjom Miletić spada u one televizijske bisere koji se obično rađaju kada se neki nepripremljeni državni službenik, koji to i nije trebalo da bude, pojavi pred TV kamerama i odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pripremljenom novinarkom - što se danas i dogodilo.

Deo emisije koji vam predstavljamo u ovom klipu počeo je kada je Vacić, koji se nekoliko puta žalio da je prehlađen, ožedneo posle uvodnog rešetanja od strane novinarke Minje Miletić.

- Mogu li da dobijem čašu vode? - upitao je Vacić, koji je prethodno 11 puta izbegao da odgovori na 11 pitanja Minje Miletić ko ga je iz Vlade Srbije pozvao da radi u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

- Pa, ne možete sad da dobijete dok traje razgovor - strogo je odgovorila novinarka.

- Zato što me niste ponudili ničim otkako sam došao. Ni sa čim... - rezignirano je rekao Vacić.

Kada je nešto kasnije ipak dobio čašu vode, Vacić se okrepio i krenuo u kontranapad.

- Ponašate se toliko totalitarno! Samo što ne tražite drvo i kanap na koje biste me obesili... - kazao je Vacić između dva gutljaja.

Miša Vacić je nedugo posle gostovanja dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju. Marko Đurić, direktor Kancelarije, izjavio je da se Vacić "očigledno nije snašao u državnoj upravi". Đurić, koji se takođe ne snalazi u državnoj upravi, prethodnih dana je uporno demantovao da je Vacić postavljen za njegovog savetnika.

Kako je izgledao ostatak duela, pogledajte u video prilogu. Kompletan snimak jutrošnje emisije možete da pogledate na sajtu TV N1.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIŠA VACIĆ 2: SUDNJI DAN Novinarka 11 puta pitala Vacića ko ga je zvao iz Vlade Srbije, EVO KAKO JE ON VRDAO

Izvor: Blic, 24.Jan.2017

Tek posle 11 pokušaja, i više od 20 minuta "čupanja" reči kleštima, novinarka TV N1 Minja Miletić je uspela da dobije koliko-toliko smislen odgovor od ekstremnog desničara Miše Vacića na pitanje ko ga je iz Vlade Srbije pozvao da radi u Kancelariji za Kosovo i Metohiju...To je bio jedan od najzanimljivijih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.