Kosovski ministar Aleksandar Jablanović podnosi ostavku?

Izvor: Kurir, 29.Jan.2015, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski ministar Aleksandar Jablanović podnosi ostavku?

Na Jablanovića vrše pritisak i predstavnici međunarodne zajednice

PRIŠTINA - Ministar za povratak i zajednice u Vladi Kosova Aleksandar Jablanović će vrlo brzo podneti ostavku, javila je prištinska televizija KTV pozivajući se na "sigurne izvore".

Prema tim izvorima Jablanović je odlučio da podnese ostavku posle zahteva koje su mu već nekoliko puta uputili lideri DSK i DPK, premijer i zamenik premijera Kosova, Isa Mustafa i Hašim Tači.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Prema tim izvorima na Jablanovića vrše pritisak i predstavnici međunarodne zajednice.

Kada je kontaktiran od strane KTV, Jablanović je rekao da već nekoliko dana nije davao niti daje izjave za medije.

Izjava Jablanovića na Badnje veče u selu Zočište, kada je divljacima nazvao učesnike protesta koji su raseljenim Srbima onemogućili ulazak u crkvu u Đakovici, je do sada bila povod za mnogobrojne proteste u kojima se traži njegova ostavka ili smenjivanje od strane premijera Mustafe.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.