Ko brže vozi hrvatskim auto-putem: Bosanac, Kosovar ili Srbin?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko brže vozi hrvatskim auto-putem: Bosanac, Kosovar ili Srbin?

Jedan državljanin BiH držao je do nedavno poziciju "najbržeg" po divljanju na hrvatskim putevima. On je prošlog vikenda jurio brzinom od 245 kilometara na sat, ali ga je pre dva dna pretekao Kosovar (36) koji je zabeležio novi rekord.

U pitanju je vozač Mercedesa švajcarske registracije koji je u subotu, 23. jula oko 7.30 sati u blizini mesta Brodski Stupnik jurio 268 kilometara na sat.

Hrvatska policija je tokom proteklog vikenda imala tri slična slučaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Iza vozača sa Kosova i iz BiH, nalaze se vozači iz Makedonije i Srbije koji su vozili 221 i 211 km na sat.

Sva četiri vozača kažnjena su novčanim kaznama i zabranom korišćenja vozačke dozvole u Hrvatskoj u trajanju od mesec dana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.