Fudbaler splitskog Hajduka igra za Kosovo

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler splitskog Hajduka igra za Kosovo

U predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji igraće i fudbalska reprezentacija tzv. države Kosovo.

Prvi zvanični meč će ova ekipa odigrati 5. septembra protiv Finske, a ostali rivali u grupi su još Hrvatska, Ukrajina, Island i Turska.

Poziv selektora Alberta Bunjakija da zaigra za državu koja je nepriznata dobio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << defanzivac Hajduka iz Splita.

U pitanju je 19-godišnji Ardian Ismajli, rođen je u Prištini, a za prvu ekipu Hajduka zaigrao je prvi put ovog leta.

Ismajli dobio poziv izbornika Kosova za kvalifikacije za SP • https://t.co/CaIrDShl24 #Hajduk pic.twitter.com/HNYNAMnYZ0

— HNK Hajduk Split (@hajduk) August 27, 2016

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler splitskog Hajduka igra za Kosovo

Izvor: medio.rs, 28.Avg.2016

Reprezentacija države koju ne priznajemo sprema se za kvalifikacije za Mundijal..U predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji igraće i fudbalska reprezentacija tzv. države Kosovo...Prvi zvanični meč će ova ekipa odigrati 5. septembra protiv Finske, a ostali rivali u grupi su...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.