Cibona odigrala prijateljsku utakmicu sa prvakom Kosova u Prištini

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona odigrala prijateljsku utakmicu sa prvakom Kosova u Prištini

Košarkaši Cibone pobedili su u Prištini višestrukog šampiona Kosova Sigal Prištinu sa 101:81 u prijateljskoj utakmici.

U utakmici koja je oduševila mnogobrojne gledaoce u Palati omladine i sportova u Prištini igrači Cibone su bili mnogo bolji, što pokazuje i rezultat utakmice.

Utakmica je odigrana u znak sećanja na legendu hrvatske košarke Dražena Petrovića, a meč u Prištini su gledali pojedini ministri u Vladi Kosova, ambasador Hrvatske na Kosovu i drugi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Rukovodstvo Cibone na čelu sa predsednikom kluba Aleksandrom Petrovićem je primio je ministar omladine i sporta Memlji Krasnići, a razgovarali su i sa aktuelnim ministrom poljoprivrede Blerandom Stavilecijem.

Posebno srdačan je bio susret Petrovića i kosovske košarkaške legende Ferida Zekolija.  Petrović je tokom tih razgovora izjavio da će Cibona svake godine

igrati prijateljske mečeve u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.