Bomba u centru Prištine?

Izvor: Mondo, 05.Maj.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba u centru Prištine?

Policija Kosova blokirala je večeras ulicu iza Nacionalnog pozorišta u Prištini zbog sumnje da je tu postavljena eksplozivna naprava.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

"Odgovarajuće jedinice policije Kosova su na licu mesta, pošto se sumnja da se u ulici Agima Ramadanija nalazi jedna eksplozivna naprava", izjavila je za prištinske medije portparolka PK Fljora Ahmeti.

Ona je kazala da se u ovom trenutku radi samo o sumnji i da do kraja istrage ne mogu da potvrde da li je tu zaista eksplozivna naprava.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lažna dojava o eksplozivu u centru Prištine

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 00:21

Dojava da se u ulici iza zgrade Nacionalnog pozorišta u Prištini nalazi bomba bila je lažna, saopštila je večeras Policija Kosova (PK)...Nešto posle 22 sata PK je blokirala ulicu zbog sumnje da je tu postavljena eksplozivna naprava. Portparolka kosovske policije Fljora Ahmeti potvrdila je tada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.