BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU Sve spremno za izbore na Kosovu

Izvor: Blic, 23.Apr.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU Sve spremno za izbore na Kosovu

Šef operative Kosovske policijske službe za sever Kosova Željko Bojić rekao je da je sve spremno za bezbedno glasanje za izbore za poslanike Narodne skupštine Srbije koji će biti održani u nedelju, 24. aprila.

- Utvrđen je poseban plan mera koje podrazumevaju povećanje prisustva policije u blizini biračkih centara - rekao je Bojić agenciji Srna.

On je dodao da će kosovska policija asistirati predstavnicima OEBS-a pod čijom će kontrolom biti proveden celi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proces glasanja.

Prema policijskim procenama, treba očekivati da dopremanje izbornog materijala, glasanje i transport izbornog materijala do administrativnih prelaza protekne bez incidenata.

- Iako procene ukazuju da neće biti incidenata, policija je spremna da spreči bilo kakvo nasilje i narušavanje javnog reda i mira - kaže Bojić.

U Srbiji će u nedelju, 24. aprila, biti održani vanredni parlamentarni izbori, istovremeno sa redovnim pokrajinskim i lokalnim izborima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.