Zaplenjeni računari suduja u petak idu na licitaciju?

Izvor: juGmedia, 25.Maj.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeni računari suduja u petak idu na licitaciju?

NIŠ – Država Srbija još nije izmirila dug za sudske troškove od 214.500 dinara zbog kojeg je advokat Stanimir Djurić iz Niša pre nedelju dana sa izvršiteljima zaplenio računare dvojici sudija Osnovnog suda u Nišu.

Djurić je  rekao da dug nije izmiren iako je iz Visokog saveta sudstva u medjuvremenu stiglo obećanje da će novac biti uplaćen.

„Ukoliko novac ne stigne do petka, toga dana ću sa izvršiteljima uraditi procenu vrednosti zaplenjenih računara i biće >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << raspisana njihova javna prodaja. Ukoliko novac stigne, računari će biti vraćeni sudu“, rekao je Djurić.

Dvojici sudija izvršnog odeljenja Osnovnog suda u Nišu zaplenjeni su računari zbog duga prema Draganu Saviću iz Kuršumlije.

Savić je oslobodjen optužbe u krivičnom postupku koji se pred niškim sudom vodio protiv njega, a u kojem ga je zastupao advokat Djurić.

Nesvakidašnja plenidba usledila je pošto je Djurić bio revoltiran potezom dvoje sudija da se oglase nenadležnim u slučajevima isplata naknada gradjanima koji su oslobodjeni pred sudom.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.