Izvor: juGmedia, 24.Sep.2014, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Zakasotina“ Bože Marjanovića u Domu vojske

NIŠ – Predstava Dragana Boze Marjanovica ,,Zakasotina“ biće izvedena u Domu Vojske 16.oktobra od 20 časova

„Zakosotina“ je monodramatični prikaz stradanija prve bračne noći Mileta Sultana. Reč je o komediji na južnjačkom dijalektu koja osvaja publiku od prvog do poslednjeg minuta.

Dragan Boža Marjanovića proslavio se predstavom,, Ja Aleksa “ koju je do sada videlo vise od pola miliona ljudi.

Ulaznice su u prodaji u agenciji Clock Travel i Happy house-u po ceni od 300 dinara. Prodaja ulaznica na biletarnici Doma Voske pocece nesto kasnije od 1.10.

Ulaznice mogu da se rezervisu na telefon 062 321 204

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Predstava “Zakasotina” u niškom Domu Vojske

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2014

U četvrtak, 16. oktobra, u 20 sati u Domu Vojske Niša popularni glumac iz Vranja Dragan Boža Marjanović izvešće monodramu “Zakasotina”...“Zakosotina” je, kako se navodi u opisu predstave, monodramatični prikaz stradanja prve bračne noći Mileta Sultana, a rađena je po tekstu Miodraga...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.