Udruženjima građana od opštine 4,5 miliona

Izvor: juGmedia, 25.Jul.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženjima građana od opštine 4,5 miliona

VLADIČIN HAN – Predsednik Opštine Vladičin Han, Goran Mladenović potpisao je ugovore sa predstavnicima 10 udruženja gađana za realizaciju projekata u toku ove godine.

Za njih je izdvojeno 4,5 miliona dinara, s tim što je ostalo nerapsoređeno još 200.000 dinara. Komisija se saglasila da za taj novac bude raspisan drugi krug konkursa„, izjavio je predsednik Mladenović.

Novac je dodeljen  za propjekte iz oblasti socijalne zaštite, kulture i zaštite životne sredine.

Ljiljana Pavlović

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Rajić: Rod kukuruza oko šest miliona tona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2016

Rod kukuruza u Srbiji procenjuje se ove godine na oko šest miliona tona, jer su bili dobri vremenski uslovi, izjavio je danas državni sekretar Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Zoran Rajić.On je na Odboru za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Skupštine Srbije na kome se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.