Rekonstrukcija sportskih terena

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija sportskih terena

NIŠ –Vojvođanska banka je podržala akciju rekonstruisanja sportskih terena koju je pokrenula nevladina organizacija Medija& Reform Centar u saradnji sa gradskom opštinom Pantelej i Upravom za omladinu i sport.

„Cilj svakog našeg projekta jeste da aktiviramo što više građana da se što više bave sportom i neguju zdrave životne navike a prvi korak u tome jest eupravo obezbeđivanje adekvatnog prostora za igru i rekreaciju”- rekao je Predrag Simonović,direktor filijale Vojvođanske banke Niš Centar.

U okviru ove akcije obnovljen je značajan broj terena koje je bilo neophodno rekonstruisati na teritoriji gradske opštine Pantelej.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.