Izvor: BujanovackiGlas.info, 28.Jun.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prete restrikcije vode

Javno preduzeće „Komunalac“ u Bujanovcu zatražilo je od Opštinskog veća saglasnost za uvođenje restrikcija vode u letnjem perioduBUJANOVAC, 28. jun 2017 . (naslovna foto ilustracija)- Javno preduzeće „Komunalac“ u Bujanovcu zatražilo je od Opštinskog veća saglasnost za uvođenje restrikcija vode u letnjem periodu.
Opštinsko veće (foto Bujanovačke)

Odluka o tome biće doneta na sutrašnjoj sednici.
Većnici će na istom zasedanju, kako je najavljeno, razmotriti i zahtev bujanovačkog Doma zdravlja za finansiranje radnika na određeno vreme.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Opštinsko veće odobrilo plan restrikcija vode

Izvor: BujanovackiGlas.info, 29.Jun.2017, 13:51

BUJANOVAC, 29.jun 2017. – Javno preduzeće „Komunalac“ u Bujanovcu dobilo je traženu saglasnost Opštinskog veća za planirane restrikcije u vodosnabdevanju tokom letnjeg perioda..Odobrenje ovog plana zatraženo je zbog povećane i prekomerne potrošnje vode. Restrikcije će, kako je obrazloženo,...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.