Počelo uređenje Blaca

Izvor: juGmedia, 29.Jan.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo uređenje Blaca

BLACE – U Blacu je počelo saniranje udarnih rupa na ulicama i trotoarima u gradu i na lokalnim putevima, za šta je iz budžeta izdvojeno 1.323.000 dinara .

Posao je poveren komunalnom preduzeću „Blace“ . Pored toga radnici ovog preduzeća uređuju drvorede orezivanjem grana, a planirano je pranje ulica u gradu.

Postavlјaju se i nove ulične kante za smeće na najfrekventnijim mestima u Blacu. Za sada ih je 40, međutim u narednom periodu biće izrađen dodatni broj, u svim krajevima opštine gde postoji potreba.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Blace: Više od milion dinara za uređenje ulica i puteva

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Jan.2015

Opština Blace izdvojila je 1.323.000,00 dinara za sanaciju rupa na ulicama i trotoarima u gradu i na lokalnim putevima...Sredstva u iznosu od 1.323.000,00 dinara za ove radove izdvojena su iz opštinskog budžeta a posao je poveren JKP „Blace“ iz Blaca. Pored toga radnici ovog preduzeća uređuju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.