KADRIL Plesalo 489 maturanata

Izvor: juGmedia, 19.Maj.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADRIL Plesalo 489 maturanata

Maturanti iz šest pirotskih srednjih škola, njih 498, danas su plesanjem kadrila izveli Maturantsku paradu u centru grada i na taj način se po  jedanaesti put priključili međunarodnoj manifestaciji “Ples tolerancije”.

Parada na Trgu pirotskih oslobodilaca je izvedena tačno u podne i odvijala se pred velikim brojem građana.

Maturantima se obratio gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, poželevši im uspešan nastavak daljeg  >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << školovanja i da se posle toga vrate u Pirot.

Cilj maturantske parade je promocija mira i tolerancije kroz ples i klasičnu muziku, druženje i podsticanje zdravih stilova života.

Tekst i foto Z.Panić

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Opleo "užičko" po fasadi Katedrale!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2017

Poput maturanata širom Evrope i Srbije i novosadski maturanti su tačno u podne na Trgu slobode, u centru grada, odigrali "Ples maturanata"..Međutim, posle oficijlenog kadrila, nastavljeno je veselje uz zvuke muzike sa razglasa, pa je oko hiljadu maturanata "oplelo" Užičko kolo oko spomenika srpskom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.