Vučić: Tehniks bi dobro došao JAT tehnici

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tehniks bi dobro došao JAT tehnici

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi kompanija SR Tehniks bila dobrodošao partner za preuzimanje JAT tehnike.

"Moramo videti ko će dati najbolju ponudu, ponuditi najbolje uslove i najbolji biznis. Mi brinemo o radnicima i budućem poslovanju i o tome šta će ko biti u stanju da donese od poslova u budućnosti", rekao je on.

Vučić je dodao da vlada mora pre svega da brine o svom nacionalnom prevozniku i aerodromu.

"SRT Tehniks >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi bio dobrodošao partner, ali videćemo da li će biti oni ili neko drugi", rekao je Vučić i dodao da bi bila izvanredna vest ako bismo mogli da se dogovorimo sa njima i da to bude u skladu sa zakonskom procedurom.

Izvršni direktor grupacije SR Tehniks, koja se bavi remontom putničkih aviona, Džeremi Remačo nije želeo da govori o mogućnosti preuzimanja JAT tehnike, dok je premijer Vučić izrazio nadu da bi SR Tehniks mogao da preseli centar za održavanje uskotrupnih aviona u Srbiju.

Kompaniju SR Tehnics, koja se bavi remontom putničkih aviona i koja zapošljava 120 ljudi, a plate su dvaput veće od proseka u Srbiji, oko 1.000 evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Jat Tehnika nije obećana SRT-u, dobija je onaj ko ponudi najbolje uslove i najbolji biznis, u skladu sa zakonom

Izvor: TangoSix.rs, 09.Feb.2016

Danas je u prostorijama preduzeća „SR Technics Services doo Beograd“ u Airport Cityju na Novom Beogradu široj javnosti predstavljen rad dela njihovog „business processing“ sektora koji je iz Ženeve preseljen u Srbiju..Kako je Tango Six portal prvi i javio još u aprilu prošle godine, jedan...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.