Turiste hitno evakuišu u Hrvatskoj: Nezaustavljiva vatra stigla do mora, vojska i vatrogasci se bore sa požarom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turiste hitno evakuišu u Hrvatskoj: Nezaustavljiva vatra stigla do mora, vojska i vatrogasci se bore sa požarom! (VIDEO)

Turisti iz tri hotela u Tučepima, kao i stanovništvo iz istočnog dela ovog mesta na Makarskoj rivijeri evakuisani su noćas zbog novog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima.

Evakuisani su gosti hotela "Jadran", "Neptun" i "Tamaris", a više od 200 vatrogasaca uspelo je da spreči da hotele zahvati vatrena stihija.



Požar je buknuo oko 2.30 u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Gornjim Tučepima i zapretio stambenim objektima, preneli su hrvatski mediji.

U ranim jutarnjim časovima vatra nošena burom širi se iz smera Tučepa u pravcu Makarske, a u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Tučepi procenjuju da će biti poteškoća u gašenju požara tokom dana.

Sve raspoložive vatrogasne snage su na terenu i bore se sa vatrenom stihijom, a vatra gori od Biokova do mora.

Zatvoren je saobraćaj na Jadranskoj magistrali, kao i prema Vrgorcu.

U borbi sa vatrom tokom noći niko od vatrogasaca i meštana Tučepa nije povređen.

(Telegraf.rs/ Srna)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Makarskoj ne jenjava: Turisti i meštani hitno evakuisani (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017

Turisti iz tri hotela na Makarskoj rivijeri i meštani koji žive u u istočnom delu Tučepa, evakuisani su rano jutros zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima...Više od 200 vatrogasaca uspelo je da odbrani hotele i zaustavi vatrenu stihiju koja je pretila da "proguta" objekte...Gori Makarska:...

Nastavak na BKTV News...

Požar bukti u Hrvatskoj: Evakuisani hoteli! Sve raspoložive vatrogasne snage su na terenu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017

Haos..Turisti iz hotela "Jadran", "Neptun" i "Tamaris" u Tučepima vratili su se u ove hotele, iz kojih su bili evakuisani zbog požara koji je buknuo u Gornjim Tučepima...Bura je prestala što će olakšati posao vatrogascima, a najbliža kuća udaljena je od požara oko 400 metara, prenose hrvatski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.