Album Kristine Kovač U nebranom grožđu od sada i na Deezer - u

Izvor: Story, 29.Jul.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Album Kristine Kovač U nebranom grožđu od sada i na Deezer - u

Debitantski solo album Kristine Kovač, U nebranom grožđu konačno je dostupan na digitalnom servisu Deezer u izdanju Lampshade Media, a uskoro će se pojaviti i na ostalim muzičkim platformama svuda u svetu

Album U nebranom grožđu objavljen je 2007. godine i ostavio je veliki traga na savremenoj srpskoj pop sceni.

Otvoreno pismo Kristine Kovač pročitajte OVDE.

Sa izdanja su se izdvojile pesme Kolena i Život je ljut koje su pratili >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << atraktivni spotovi.

Na albumu gostuju i velikani svetske muzičke scene kao što su Dominik Miler (Sting), Pol Turner, Vini Kolaiuta, Čaka Kan, dok je mastering albuma radio Tom Coyne, koji je radio mastering za albumeDženifer Lopez, Kajli Minog, Šade, Dajdo, Britni Spirs i mnoge mnoge druge. 

Javno ljubavno pismo koje je Kristina napisala svom izabraniku pročitajte OVDE.

- Jako sam srećna što je album U nebranom grožđu napokon dobio i svoje digitalno izdanje. U današnje vreme visoke tehnologije, cela muzička industrija rapidno prelazi u digitalnu formu, te se i ja radujem što će ovaj album napokon biti dostupan i našim ljudima van Srbije, ako i kad požele da ga slušaju - navodi Kristina.

Za sve korisnike Telenor Play+ paketa Deezer je besplatan a album možete da preslušate OVDE.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.