Stravičan napad na mladiće na keju u Nišu

Izvor: Mondo, 31.Avg.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan napad na mladiće na keju u Nišu

Grupa mladića napadnuta je na gradskom keju, jedan je zadobio više ubodnih rana u vidu posekotina po licu i telu, a drugi je pobegao skokom sa bedema zadobivši teške telesne povrede.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Napad se dogodio 30. avgusta oko 04,00 časa, jedna osoba je odmah uhapšena zbog sumnje za učešće u incidentu, dok su još trojica identifikovana i uhapšena juče, navode iz PU Niš.

Policija je uhapsila S.R.(19), M.T.(19), >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << O.T.(23) i J.S.(21), svi iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva, saopštavaju iz policije.

Po nalogu nadležnog tužioca osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, napominju iz policije.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPAD NOŽEM Četiri mladića uhapšena zbog nasilja na keju u Nišu

Izvor: Blic, 31.Avg.2015

Grupa mladića napadnuta je na gradskom keju, jedan je zadobio više ubodnih rana u vidu posekotina po licu i telu, a drugi je pobegao skokom sa bedema zadobivši teške telesne povrede, saopšteno je danas iz Policijske uprave...Napad se dogodio 30. avgusta oko 04,00 časa, jedna osoba je odmah uhapšena...

Nastavak na Blic...

Napad na niškom keju, osumnjičeni uhapšeni

Izvor: RTS, 31.Avg.2015

. Grupa mladića napadnuta je na gradskom keju u Nišu, jedan od njih je zadobio više posekotina po licu i telu, a drugi je pobegao skokom sa bedema, zadobivši teške telesne povrede.

Nastavak na RTS...

Izboli mladića na Nišavskom keju

Izvor: juGmedia, 31.Avg.2015

NIŠ – Zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo niška policija uhapsila je S. R. (19), M. T. (25), O. T. (21) i J. S. (21) svi iz okoline Niša...Sumnja se da su oni, 30. avgusta, oko četiri časa ujutru, na keju na Nišavi, započeli raspravu sa grupom oštećenih mladića, nakon...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.