Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid u Albaniji: Igrač Legije pogođen kamenom u glavu, šta tek čeka "orlove"?

Malo, malo, pa nezapamćene scene sa fudbalskih utakmica u Albaniji. Poslednji incident, ako se to tako naziva, dogodio se u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, kada je "navijač" domaćeg Kukešija kamenom pogodio u glavu fudbalera Legije.

Pogađate, meč je odmah prekinut.

Razlog za gnev neandertalca iz Albanije bio je drugi pogodak poljskog tima, postignut tek dva minuta posle izjednačujućeg pogotka domaćeg tima. Dok su igrači Legije slavili, sa tribine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je doletela kamenica i pogodila Dudu direktno u glavu, napravivši mu rasekotinu veću od dva santimetra.

Dakle, u trenutku prekida tim iz Varšave je vodio 2:1.

Pogledajte incident:

Navijači Kukešija su još pre početka meča najavili probleme, jer su na tribinama razvili transparent:

"Kraj utakmice je kraj tvog života. Nisam Sloven, ja sam Albanac".

"The end of the game,will be the end of your life,I am not Slav I am Albanian" Kukesi-Legia pic.twitter.com/0WgZVwXLZG— It's an ultra life (@itsultralife01) July 30, 2015

Albanija će u oktobru dočekati Srbiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Meč će se igrati u Elbasanu. Šta tek očekuje "orlove"?
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.